Organisatieadvies

Om als vereniging of bedrijf vooruit te komen, is het noodzakelijk om je te blijven ontwikkelen. Jeroen Sanders ondersteunt verenigingen en bedrijven die starten met social media, die zichzelf willen profileren, een beleidsplan willen opstellen of aan de slag willen met nieuwe concepten. Van het basisidee tot het eindproduct werkt Jeroen Sanders met u samen. U doet zelf wat u zelf wilt en kunt doen. Bij de rest vult Jeroen Sanders u aan. Geïnteresseerd? Vraag vrijblijvend een gesprek aan.

Social Media

Wilt u social media gaan benutten om uw vereniging of bedrijf beter op de kaart te zetten? Wilt u de verschillende kanalen zo optimaal mogelijk benutten? Jeroen Sanders voorziet u van advies op maat en leert u de kanalen vervolgens zelf te onderhouden.

Kernwaarde

Organisaties met een goed profiel spreken mensen aan. Mensen willen zich kunnen identificeren met een organisatie. Door middel van de kernwaardencarousel stelt Jeroen Sanders samen met u de kernwaarden van uw organisatie vast.

Beleidsplan

Een beleidsplan werkt het best wanneer het plan draagvlak heeft. Daarom is het van belang bij het opzetten van een nieuw plan de incrowd van uw organisatie er bij te betrekken. Jeroen Sanders stelt graag samen met u en uw leden / werknemers uw nieuwe beleidsplan op.

Nieuwe concepten

Organisaties moeten zich ontwikkelen om vooruit te komen. Vernieuwende concepten kunnen nieuwe doelgroepen aanboren of oude doelgroepen weer enthousiasmeren. Jeroen Sanders denkt graag met u mee in het ontwikkelen van deze concepten.

Twee voorbeelden van opgedane ervaring

De genoemde voorbeelden zijn op verzoek in te zien.

Het opzetten van een nieuw beleidsplan gedragen door de club (DZC’68, 2011-2012)
Bepalen van de kernwaarden van de vereniging;
Analyseren van de beginsituatie;
Onderzoeken van de wensen onder de leden en betrokkenen van de vereniging;
Opstellen van het beleidsplan 2012-2016 met een samenvatting op één A4’tje.
Beoordeling door de opdrachtgever:

Het schrijven van projecten Sportstijl (Rietveld Lyceum, 2008-2010)
Ontwikkelen van vier projecten Sportstijl voor eerste- en tweedeklassers;
Per project negen weken, vier tot zes uur per week;
Vakoverstijgende projecten;
Drie tot vier klassen tegelijk;
Uiteindelijk uitgewerkte projecten: circus, olympische spelen, sport en gezondheid en sporten over de wereld.
Beoordeling door de opdrachtgever: