Tientallen matches voor Jeroen Sanders tijdens Doetinchem on Stage

Jeroen Sanders presenteerde zichzelf op woensdag 20 februari tijdens Doetinchem on Stage aan honderden leerlingen van de VMBO-scholen in Doetinchem. Het initiatief Doetinchem on Stage kende dit jaar haar vierde editie. Tijdens dit evenement gaan de scholieren op zoek naar snuffelstages bij de ongeveer 200 bedrijven die hun deuren openstellen voor de scholieren.

Jeroen Sanders biedt de scholieren op de doe-dag op 12 maart een programma waarbij zij een goed beeld krijgen van het dagelijks leven van een voetbalscheidsrechter. Gestart wordt met een fysieke training op het veld van ongeveer een uur. Daarna volgt het programma binnen waarbij iets wordt verteld over het vak van voetbalscheidsrechter. Vervolgens wordt de spelregelkennis van de leerlingen op de proef gesteld. Zij zullen aan de hand van wedstrijdbeelden hun beslissingen kenbaar moeten maken. Na de discussie volgt het goede antwoord.

Maar liefst dertig leerlingen komen op de doe-dag naar Jeroen Sanders toe voor de snuffelstage. Te zijner tijd zal er weer een bericht op deze website verschijnen.