Challenging Events

Een gezellige avond met alle vrijwilligers van je club? Een spannende activiteit voor jullie personeelsuitje? Of een activiteit in het kader van teambuilding? Challenging Events biedt evenementen die de deelnemers uitdagen, met elkaar laten samenwerken en voorbij vliegen voor je er erg in hebt! Ik heb mij altijd bezig gehouden met het organiseren van activiteiten voor anderen om hen een leuke tijd te bezorgen. Mijn ervaring hiermee heb ik nu ingezet voor het opzetten van uitdagende evenementen.

Wie wordt de slimste…?

Het eerste Event dat geboekt kan worden, is Wie wordt de slimste…? Deze quiz wordt in groepen gespeeld die het tegen elkaar opnemen om binnen de tijd de juiste antwoorden met elkaar te combineren en zo zo veel mogelijk punten te verdienen. Aan het einde van het Event speelt de winnende groep tegen elkaar de finale. Wie wordt de slimste?

Spelverloop

In groepen krijgen de deelnemers de opdracht om 9 foto’s binnen de teruglopende tijd te combineren met 9 antwoorden die al gegeven zijn. Ieder goed antwoord levert een punt op. Na de vragenrondes volgt de finale. De winnende groep neemt het, met hulp van secondanten, tegen elkaar op in een zinderende eindstrijd!

Event op maat

Het is mogelijk om Wie wordt de slimste…? aan te passen qua aantal vragenrondes en thema’s. Zo zijn de thema’s zomer, sport, muziek, film en algemene kennis reeds beschikbaar. Ook is het mogelijk om vragenrondes op te nemen die toegespitst zijn op uw organisatie / groep. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Boekingen

Dit event is inmiddels georganiseerd bij verschillende Rotary Clubs in de Achterhoek. Bent u ook geïnteresseerd? Vult dan het formulier hiernaast in.

 

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha